Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Allure - EDP

Márka: Chanel
Ez a kivételes illat a női varázs legexkluzívabb és legérzékibb értelmezése. A bűbáj minden nőben jelen van, éppen úgy mint az érzékiség. Mindössze annyit kell tennie, hogy lazítson, legyen önmaga,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Ez a kivételes illat a női varázs legexkluzívabb és legérzékibb értelmezése. A bűbáj minden nőben jelen van, éppen úgy mint az érzékiség. Mindössze annyit kell tennie, hogy lazítson, legyen önmaga, és fedezze fel személyisége ezen titokzatos oldalát. A női bűvölet nem ismeri az általános  szabályakat, sem a divat trendeket: nem látványos, nem bonyolult, egyszerűen csak természetes. Pontosan ilyen az érzéki Chanel Allure illat. A női bűbáj legújabb inkarnációja.

Összetétel

fej

bergamon, vanília, mandarin, cédrus, őszibarack

szív

jázmin, bazsarózsa, narancsvirág, magnólia

Alapillat

vetiver, magnólia

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc