Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chance Eau Fraiche - EDT (3 x 20 ml)

Márka: Chanel
A Chance Eau Fraiche még könnyebb, mint valaha. Mindenütt jelen van,  könnyű, mint a szél, ez az illat meglep minden pillanatban. Egy váratlan élmény, amely  beborítja viselőjét és megtölti  merész… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Chance Eau Fraiche még könnyebb, mint valaha. Mindenütt jelen van,  könnyű, mint a szél, ez az illat meglep minden pillanatban. Egy váratlan élmény, amely  beborítja viselőjét és megtölti  merész frissességgel.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

citrom

szív

vízi jácint, jázmin

Alapillat

teak fa, vetiver, pacsuli, ámbra és pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc