Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cristalle - EDP

Márka: Chanel
A  Chanel Cristalle a született divat érzékének, finom erőnek ős nőiességnek az eszenciája, amellyel mindenkit meghódít. Ez a női illat citrom, bergamot, jácint és rózsafa keveréke. Az alapillatot a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A  Chanel Cristalle a született divat érzékének, finom erőnek ős nőiességnek az eszenciája, amellyel mindenkit meghódít. Ez a női illat citrom, bergamot, jácint és rózsafa keveréke. Az alapillatot a zuzmó és vetiver rögzíti. A Cristalle csodálatos és fiatal illat, amely nyári időszakra nagyon alkalmas.

1974-ben rekült a piacra.
 

Összetétel

fej

citrom, bergamot

szív

jácint, rózsafa

Alapillat

zuzmó, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc