Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Happy In Bloom - EDP

Márka: Clinique
Clinique Happy In Bloom egy vidám illat lányoknak, akik szeretik a nevetést és a jólétet. Az illat fő összetevői a szilva, a frézia, a mimóza, a zöld jegyek és a csábító borostyán és a pézsma. Ezt a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Clinique Happy In Bloom egy vidám illat lányoknak, akik szeretik a nevetést és a jólétet. Az illat fő összetevői a szilva, a frézia, a mimóza, a zöld jegyek és a csábító borostyán és a pézsma. Ezt a virágos-gyümölcsös illatot nem szabad kimaradni az illatgyűjteményében!

Az illat 2008-ban indult.

 

Összetétel

fej

szilva

szív

frézia, mimóza, zöld jegyzetek

Alapillat

ámbra, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc