Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cold - EDT

Márka: Benetton
Benetton Cold egy friss, aromás, fűszeres, enyhén gyümölcsös illat. Cold összetevői közé  tartozik a mandarin, citrom, neroli, vanília, koriander, szerecsendió, pézsma, vetiver és pacsuli. Olyan… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Benetton Cold egy friss, aromás, fűszeres, enyhén gyümölcsös illat. Cold összetevői közé  tartozik a mandarin, citrom, neroli, vanília, koriander, szerecsendió, pézsma, vetiver és pacsuli. Olyan férfinak tervezték, aki kitudja mutatni férfiasságát és  megpróbálja elvarázsolni a nőt bájával,  bátorságával és a becsületével.

Összetétel

fej

mandarin, citrom, nerol

szív

vanília, koriander, szerecsendió

Alapillat

pézsma, vetiver, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc