Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Contradiction For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
Ellentmondás For Men Calvin Klein határozza meg a látás, az ötlet a modern ember. Man Ellentmondás aktívan részt vesz a világ körülötte. És ennek az elegendő bizalmat, hogy megértsék az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Ellentmondás For Men Calvin Klein határozza meg a látás, az ötlet a modern ember. Man Ellentmondás aktívan részt vesz a világ körülötte. És ennek az elegendő bizalmat, hogy megértsék az ellentmondások az élet, és létrehozott egy sokoldalú, lelkes élet. Ez szexi, ez valami több, egyesíti erejét a jóság. Ez erős, de rugalmas. Ez hétköznapi, mégis kihívást jelent. Modern ember életerejét, tudja magát, és tudja, mit akar. Ez az intelligens, magabiztos, természetes, valódi, nem irreális.

Összetétel

fej

lime, mandarin, zsálya, levendula

szív

frézia, koriander, zsálya, szerecsendió, bors, kardamom

Alapillat

vetiver, szantálfa, kuszkusz, kasmír, ébenfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc