Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Royal Mayfair - EDP

Márka: Creed
Parfüm vizet a Royal Mayfair Creed márka jött létre 2015-ben Ez a virágos-gyümölcsös illat unisex - úgy van kialakítva, a férfiak és a nők. Kényeztesse magát Eucalyptus hangokat, narancs, cédrus,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Parfüm vizet a Royal Mayfair Creed márka jött létre 2015-ben Ez a virágos-gyümölcsös illat unisex - úgy van kialakítva, a férfiak és a nők. Kényeztesse magát Eucalyptus hangokat, narancs, cédrus, rózsa, fenyő, hárs és gin!

Összetétel

fej

fenyő, hárs, gin

szív

rózsák

Alapillat

eukaliptusz, cédrusfa, narancs

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc