Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Silver Mountain Water - EDP

Márka: Creed
Illatszertár Water Silver Mountain Water által Creed márka citrus friss illat férfiaknak és nőknek (unisex). Elrejti magát az elején a bergamott és a mandarin, a szívében fekete ribizli és a zöld tea… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Illatszertár Water Silver Mountain Water által Creed márka citrus friss illat férfiaknak és nőknek (unisex). Elrejti magát az elején a bergamott és a mandarin, a szívében fekete ribizli és a zöld tea és végül illata szantálfa, petit gabona, pézsma galbánt.

Azt 1995-ben indított.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin

szív

fekete ribizli, zöld tea

Alapillat

szantálfa, petit gabona, pézsma, galbánum

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc