Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Addict Eau Fraiche - EDT

Márka: Dior
Addict Eau Fraiche egy friss, könnyű virágos illat a nők számára. Addict Eau Fraiche egy keleti illat csábítóságát egyesíti a virágos parfüm könnyűségével. A nyüzsgő és játékos kompozíció a bergamott… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Addict Eau Fraiche egy friss, könnyű virágos illat a nők számára. Addict Eau Fraiche egy keleti illat csábítóságát egyesíti a virágos parfüm könnyűségével. A nyüzsgő és játékos kompozíció a bergamott zöld tónusával nyílik meg, folytatódik a rózsa, a jázmin, a gardenia és a tuberose csábító női szívével, és lágy alapillattal végződik, amely vaníliát és pézsmát tartalmaz.

 

Összetétel

fej

bergamott, mandarin, jázmin szirmok, mandarin levelek

szív

gardenia, rózsa, tuberoza, jázmin, frézia

Alapillat

vanília, szantálfa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc