Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Diorella - EDT

Márka: Dior
Christian Dior a Diorella illatát hozza létre, amely egy klasszikus citrusos  illat a nők számára. Nem olyan jól ismert, mint a többi Christian Dior parfüm, de biztosan ez is felkelti a figyelmét. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Christian Dior a Diorella illatát hozza létre, amely egy klasszikus citrusos  illat a nők számára. Nem olyan jól ismert, mint a többi Christian Dior parfüm, de biztosan ez is felkelti a figyelmét. Az illat összes összetevője egy nagyon gyengéd, nyugtató és örökös parfüm kompozíciót alkot  a finom, kissé édes illatok szerelmeseinek.

Az illat 1972-ben került a piacra.

 

Összetétel

fej

Szicíliai citrom, bazsalikom

szív

lonc, őszibarack

Alapillat

vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc