Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure DKNY Verbena - EDP

Márka: DKNY
Pure DKNY Verbena friss, természetes, nyugtató, frissítő citrusos illat.  A fejillatban kibonatkozik a bazsalikom és citromfű, a szívillatban  rejtőzik a jázmin, ciklámen, vanília. Az alapillatot … Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Pure DKNY Verbena friss, természetes, nyugtató, frissítő citrusos illat.  A fejillatban kibonatkozik a bazsalikom és citromfű, a szívillatban  rejtőzik a jázmin, ciklámen, vanília. Az alapillatot  fás borostyán, vetiver és tengeri hínár kivonat kombinációja zárja.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bazsalikom, citromfű

szív

jázmin, ciklámen, vanília

Alapillat

ámbra, tengeri hínár kivonat, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc