Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pour Femme Intense - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
Pour Femme Intense által Dolce & Gabbana márka intenzívebb változata az illat Pour Femme 2012. Ez az illat tükrözi a női érzékiség. A bevezetés rozvoní mandarin és neroli. Szív intoxicates… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Pour Femme Intense által Dolce & Gabbana márka intenzívebb változata az illat Pour Femme 2012. Ez az illat tükrözi a női érzékiség. A bevezetés rozvoní mandarin és neroli. Szív intoxicates narancsvirág és a tubarózsa. A következtetés szokatlan, tele édes pillecukor és szantálfa.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

neroli, mandarin

szív

narancsvirág, tubarózsa

Alapillat

mályvacukor, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc