Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Égoiste - izzadásgátló stift

Márka: Chanel
Fás - keleti illat, vaníliával és szantálfával megfűszerezve. Az illat eredetileg az USA-ból származik, ahol 1987-ben megjelent a "Bois Noir" néven.  Chanel Égoiste egy nagyon férfias és lenyűgöző… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Fás - keleti illat, vaníliával és szantálfával megfűszerezve. Az illat eredetileg az USA-ból származik, ahol 1987-ben megjelent a "Bois Noir" néven.  Chanel Égoiste egy nagyon férfias és lenyűgöző illat egy sármos férfi számára.

Az illat 1990-ben került a piacra.

Összetétel

fej

szicíliai mandarin, koriander, kaukázusi

szív

török ​​rózsa

Alapillat

szantálfa, vanília, Seychelles ambrette magok 

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc