Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Intuition - EDP

Márka: Estée Lauder
Egy tiszta és érzéki illat, amely a belső hang tisztaságát tükrözi, ami minden nőnek tulajdonítható. Egy csepp borostyán, amelyet egy üvegben rögzített, csodálatos gazdag aromát mutat. A bőre… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Egy tiszta és érzéki illat, amely a belső hang tisztaságát tükrözi, ami minden nőnek tulajdonítható. Egy csepp borostyán, amelyet egy üvegben rögzített, csodálatos gazdag aromát mutat. A bőre intuíciója meleg, nőies és érzéki.

Az illat 2000-ben kezdődött.

Összetétel

fej

mandarin, bergamott, grapefruit, friss zöld

szív

gardenia, freesia, kínai rhododendron

Alapillat

borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc