Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Modern Muse Eau De Rouge - EDT

Márka: Estée Lauder
Modern Muse Eau De Rouge Estée Lauder márka tiszta, friss illat, csomagolva rózsaszín akkordokat. Egy illat, mely lenyűgözi őket az első tavaszi frissesség, természetes szépség és tisztaság. Édes… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Modern Muse Eau De Rouge Estée Lauder márka tiszta, friss illat, csomagolva rózsaszín akkordokat. Egy illat, mely lenyűgözi őket az első tavaszi frissesség, természetes szépség és tisztaság. Édes illatok málna, amely egyesíti egy kis zöld árnyalatok. A szív a parfüm Modern Muse Eau de Rouge bővelkedik csábító illatok rózsa, magnólia és jázmin. Lekopogom, vanília és vetiver lezárja ezt a csodálatos készítményt.

Összetétel

fej

zöld árnyalatok, ribizli, paprika, málna, akác

szív

magnólia, rózsa, jázmin

Alapillat

ambrette, vetiver, vanília, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc