Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eternity Intense - EDP

Márka: Calvin Klein
Calvin Klein Eternity Intense romantikus és gyengéd illata. Az illat-összetevői úgy választották ki, hogy megfeleljenek a szelíd léleknek. Víz tónusokból, nősziromból és bergamottból áll. Az írisz,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Calvin Klein Eternity Intense romantikus és gyengéd illata. Az illat-összetevői úgy választották ki, hogy megfeleljenek a szelíd léleknek. Víz tónusokból, nősziromból és bergamottból áll. Az írisz, osmanthus és a rózsa egyesül a szívben. Végül vanília, pézsma és szantálfa. Mutassa meg a szerelmet a Eternity Intense parfümmel.

Összetétel

fej

vízi tónusok, nőszirom, bergamot

szív

írisz, osmanthus, rózsa

Alapillat

vanília, pézsma, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc