Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eternity Now For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
Nagyon férfias, erős és modern, így bemutatja Fragrance jelenleg Eternity Calvin Klein 2015-ben rejt maga végtelen vágy és szenvedély. Az eredeti kompozíció a parfüm Eternity most egyesíti fűszeres… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Nagyon férfias, erős és modern, így bemutatja Fragrance jelenleg Eternity Calvin Klein 2015-ben rejt maga végtelen vágy és szenvedély. Az eredeti kompozíció a parfüm Eternity most egyesíti fűszeres jegyek fűszeres, édes illata kókusz és fa. Ezek az egyedi hangokat fogja ösztönözni, és új energiát. Próbálja az illat kontrasztok és váratlan kapcsolatokat. Páratlan stílusa aromák az Orient és hozd dicsőség reményében egy csipetnyi eleganciával és a csábítás.

Összetétel

fej

kókuszdió, gyömbér, csillagánizs

szív

cédrus, pacsuli, karambola

Alapillat

vanília, tonkabab, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc