Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eve - EDT

Márka: Jil Sander
Az Eve  illat a Jil Sander márkától egy virágos, ciprusos - fás női illat, amely vonzza a kivételes illatokat kedvelő összes nőt.  Képzeld el, hogy egy olyan nő tiszta illata, aki olyan könnyedén… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Eve  illat a Jil Sander márkától egy virágos, ciprusos - fás női illat, amely vonzza a kivételes illatokat kedvelő összes nőt.  Képzeld el, hogy egy olyan nő tiszta illata, aki olyan könnyedén keveredik össze a bőrrel, hogy lehetetlen meghatározni, hogy hol végződik és a másik kezdődik. Illat, amely az igazi szépség legmélyebb kifejeződését idézi. Az illat Eve. Az illat kezdetén egy friss grapefruitnal rendelkező cassia található, az illat szíve a virágokhoz tartozik - jázmin, rózsa és lila. Az illat alapja fás, patchouli és kasmírfa rejtőzik.

Az illat 2011-ben indult.

Összetétel

fej

Cassia, grapefruit

szív

jázmin, rózsa, ibolya

Alapillat

kasmír fa, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc