Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sheer Beauty - EDT

Márka: Calvin Klein
Calvin Klein indít illat Sheer Beauty, amelynek célja, hogy a fiatal nők és hangsúlyozza a természet, az önbizalom és varázsát. Alapján az eredeti illata Beauty , amely azért jött létre 2010-ben Ez a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Calvin Klein indít illat Sheer Beauty, amelynek célja, hogy a fiatal nők és hangsúlyozza a természet, az önbizalom és varázsát. Alapján az eredeti illata Beauty , amely azért jött létre 2010-ben Ez a virágos-gyümölcsös illat egyesíti fás, pézsma, vanília, jázmin, liliom, bazsarózsa, bergamott, ribizli és koktél Bellini. Nézd meg ezt a szagot, akkor biztos, hogy szeretni!

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

bergamott, ribizli, koktél Bellini

szív

jázmin, liliom, bazsarózsa

Alapillat

szantálfa, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc