Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK IN2U For Her - EDT

Márka: Calvin Klein
CK IN2U For Her - spontán és szexi illat, amely olyan nők számára készült, akik a pillanatnak élnek, élvezik a spontán döntéseket. Az illatban a citrusos bergamott és a keserű grapefruit dominál,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

CK IN2U For Her - spontán és szexi illat, amely olyan nők számára készült, akik a pillanatnak élnek, élvezik a spontán döntéseket. Az illatban a citrusos bergamott és a keserű grapefruit dominál, mellyel tökéletes összhangot alkot az édes orchidea és a meleg fás tónusok egyvelege. Egy rendkívül, elegáns, nőies és csábító illat. 

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, bergamot, vörös ribiszke levél

szív

orchidea, fehér kaktusz

Alapillat

borostyán, vörös cédrus, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc