Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fission Man - natural spray

Márka: Nike
Hasadási Man Nike, férfi, keleti gyümölcsös illat minden ember számára, akik szeretik a különleges illat. A bevezetés felébred gyanta és kardamom, akkor a szó naplózza a pézsma és a fűszereket, és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Hasadási Man Nike, férfi, keleti gyümölcsös illat minden ember számára, akik szeretik a különleges illat. A bevezetés felébred gyanta és kardamom, akkor a szó naplózza a pézsma és a fűszereket, és végül zárja az illatot virágos-gyümölcsös jegyek.

Összetétel

fej

gyanta, kardamom

szív

fűszerek, pézsma

Alapillat

virág, gyümölcs hangok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc