Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Green Tea Lotus - EDT

Márka: Elizabeth Arden
A Green Tea Lotus egy friss, virágos gyümölcs illat, amelyet egyesítenek a vízi virágok a zöld tea frissítő és serkentő hatásával. Az illata elvezet bennünket egy egzotikus kertbe. Kényezteti a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Green Tea Lotus egy friss, virágos gyümölcs illat, amelyet egyesítenek a vízi virágok a zöld tea frissítő és serkentő hatásával. Az illata elvezet bennünket egy egzotikus kertbe. Kényezteti a testet és megörvendezteti a lelket, minden nőnek örömet okoz, akik előnyben részesítik a friss, nem tolakodó citrusos illatot.

Az illat 2008-ban került a piacra.

Összetétel

fej

szilva, cseresznyevirág, yuzu

szív

zöld tea, rizs virág, lótusz

Alapillat

fehér nyír, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc