Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqua Allegoria Pamplelune - EDT

Márka: Guerlain
Az Aqua Allegoria Pamplelune a Guerlain márkától egy citrusos gyümölcsös női illat, amely a meleg napsütéses napokra alkalmas. Az Aqua Allegoria Pamplelune romantikus és gyengéd nőknek lett tervezte,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Aqua Allegoria Pamplelune a Guerlain márkától egy citrusos gyümölcsös női illat, amely a meleg napsütéses napokra alkalmas. Az Aqua Allegoria Pamplelune romantikus és gyengéd nőknek lett tervezte, akik szeretnek álmodni.

Az illat 1999-ben került a piacra.

Összetétel

fej

citrom, bergamott

szív

grapefruit, fekete ribizli, pacsuli

Alapillat

virágok, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc