Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau D´Issey- EDP 50 ml + tusfürdő 50 ml + testápoló 50 ml

Márka: Issey Miyake
L´Eau D´Issey tükrözi Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez. Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki. Meglepő,… Leírás és paraméterek

Leírás

L´Eau D´Issey tükrözi Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez. Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki. Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Az érzékiség és frissesség forrása. Illata nagyvonalú, bájos és varázslatosan tartós.

Összetétel

Fej
rózsa, lótusz
Szív
liliom, virágok
Alapillat
fás tónusok,
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc