Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

James Bond 007 Ocean Royale - EDT

Márka: James Bond
2013-ban a James Bond márka bemutatta következő , már a harmadik férfi illatot, mégpedig a James Bond 007 Ocean Royale-t. Ez egy friss, fás illat, amelyet a  Karib-tenger, a napsütötte strandok és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2013-ban a James Bond márka bemutatta következő , már a harmadik férfi illatot, mégpedig a James Bond 007 Ocean Royale-t. Ez egy friss, fás illat, amelyet a  Karib-tenger, a napsütötte strandok és forró homok ihlette. A projekt magában foglalja továbbá kalandos szer 007. 
A 007 ügynök kalandos természetét is tükrözi.

Összetétel

fej

Víz tónusok, hínár, lime, ánizs, bergamott

szív

cédrusfa, teakfa, írisz

Alapillat

kávé, tonkabab, szantálfa, guaiac fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc