Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Petite Robe Noire Intense - EDP

Márka: Guerlain
Édes intenzív táncos La Petite Robe Noire által Guerlain intenzív. Virágos-gyümölcsös kompozíció az esti tánc, vagy palást a stílus Marilyn Monroe. Dance amíg bergamot, vattacukor, áfonya, fekete… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Édes intenzív táncos La Petite Robe Noire által Guerlain intenzív. Virágos-gyümölcsös kompozíció az esti tánc, vagy palást a stílus Marilyn Monroe. Dance amíg bergamot, vattacukor, áfonya, fekete ribizli és a málna. Nyitott szívvel A bolgár rózsa, narancsvirág és a jázmin. Legyen merész pacsuli, pézsma, szantálfa és vanília.

Az illat indult 2016-ban.

Összetétel

fej

bergamot, vattacukor, áfonya, fekete ribizli, málna

szív

bulhraská rózsa, narancsvirág, jázmin

Alapillat

pacsuli, pézsma, szantálfa, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc