Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Jeanne Lanvin - EDP

Márka: Lanvin
Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége Lanvin. A palack el van rejtve a rózsaszín és fehér doboz jár romantikus és kifinomult. A doboz díszített, mint egy üveg eredeti hímzés és a nyomtatás stílus fátyol.

Fragrance 2008-ban indult.

Erről a szag több elmondjuk mi magazin .

Összetétel

fej

szeder, málna, körte

szív

frézia, bazsarózsa

Alapillat

szantálfa, ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc