Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rumeur 2 Rose - EDP

Márka: Lanvin
Rumeur 2 Rose egy csillámló változata az eredeti parfüm Rumeur. Közvetlenül „testre szabott” mérésére a vonzó lányok és nők, akik hiányoznak a spontaneitás és merészség táplálja csábító suttogás… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Rumeur 2 Rose egy csillámló változata az eredeti parfüm Rumeur. Közvetlenül „testre szabott” mérésére a vonzó lányok és nők, akik hiányoznak a spontaneitás és merészség táplálja csábító suttogás kísérő minden lépésnél. Rumeur 2 Rose mindazokat a funkciókat a modern spontán illat, amely lepni ellenállhatatlan frissítő koktél pezsgő citrus hangokat.

Azt 2006-ban indult.

Összetétel

fej

narancs, citrom, bergamot, grapefruit, körte, friss jegyzetek zöld levelek

szív

fehér rózsa, lonc, magnólia, jázmin

Alapillat

pézsma, pacsuli, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc