Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rumeur - EDP

Márka: Lanvin
Amerre csak jár az illata láthatatlan nyomát hagyja - múlandó és titokzatos, elvarázsoló és egyúttal arra csábít, hogy a viselője titkait felfedje. A rejtélyek azért rejtélyek, hogy azok is… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Amerre csak jár az illata láthatatlan nyomát hagyja - múlandó és titokzatos, elvarázsoló és egyúttal arra csábít, hogy a viselője titkait felfedje. A rejtélyek azért rejtélyek, hogy azok is maradjanak és a titkok ne legyenek kimondva, különben elvesztenék a varázsukat, amelyek bennünk kellemes remegést váltanak ki. A Rumeur először maga körül a magnólia rügyek friss és gyümölcsös örvényét terjeszti. Ezután kerül sorra a titok, amely a szívillatban van elrejtve -  fehér orgona , mézes édes Sambac jázmin és a fenséges fehér rózsa suttogja. Nem számít mennyire is hallgatunk, tovább kell mennünk- egészen az alapig, ahol a titkot őrzi a pacsuli és pézsma ámbra érintésével.

Összetétel

fej

magnólia virágok

szív

fehér rózsa, Sambac jázmin , orgona

Alapillat

pacsuli, pézsma, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc