Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lanvin Me - EDP

Márka: Lanvin
Me Lanvin egy virágos-fás illat nőknek által Lanvin márka. Ez szentelt nők, akik valódi és magabiztos. Bevezető megjegyzések a gyümölcs - fekete áfonya és a mandarin, a szív virágos összetevőket és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Me Lanvin egy virágos-fás illat nőknek által Lanvin márka. Ez szentelt nők, akik valódi és magabiztos. Bevezető megjegyzések a gyümölcs - fekete áfonya és a mandarin, a szív virágos összetevőket és édesgyökér végén rejtőzködő szantálfa.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

áfonya, mandarin

szív

rózsa, tubarózsa, édesgyökér

Alapillat

szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc