Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Male - deo stift

Márka: Jean P. Gaultier Kód: pJG013
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Jean Paul Gaultier  a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott,  kardamon,  levendula érezhető, a szívillatban rejtőzik a  narancsfa virága köménymaggal kombinálva, végül az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a tonka bab és a vanília illat kombinációja kápráztatja el.

 

Az illat 1995-ben került a piacra.

Összetétel

fej

levendula, bergamot, kardamom

szív

narancsfa virág, kömény

Alapillat

tonkabab, vanília, egzotikus fák

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Jean P. Gaultier

Jean Paul Gaultier 1952-ben született Acueilben, Franciaországban. 1970-ben Pierre Cardin asszisztensként, majd Patou-nál kezdte pályafutását, de végül visszatért Pierre-be. 1976-ban bemutatta első kollekcióját. Bár francia volt, lenyűgözte London utcáit, nem pedig a romantikus párizst. Ez a tiszteletre méltó és tehetséges művész egy olyan illatgyűjteményt is mutatott, amely a szenvedélyt inspirálja és szexuális és varázsa. Parfümjei parfümjei extravagánsak és teremtményei is. Ezek az illatok nagyon fényűzőek és tekintélyesek a sikeres és sikeres emberek számára. A JPG minden érzékét élvezheti.

Tudjon meg többet Jean Paul Gaultierről a magazinunkban .

Jean P. Gaultier
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc