Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Daisy Dream Forever - EDP

Márka: Marc Jacobs
A végtelen kék ég és a százszorszép virág ihlette a Marc Jacobs márkától származó Daisy Dream Forever 2015-ös illatot. A gyümölcsös-virágos keverék édes körte és lédús szeder aromát rejt magába.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A végtelen kék ég és a százszorszép virág ihlette a Marc Jacobs márkától származó Daisy Dream Forever 2015-ös illatot. A gyümölcsös-virágos keverék édes körte és lédús szeder aromát rejt magába. Gyengéd virágok, mint a jázmin és a wisteria bontakoznak ki a szívében. A csábító alapillat egy egzotikus licsi és fás árnyalatokkal rendelkezik.

Összetétel

fej
körte, málna, grapefruit
szív
jázmin, wisteria, licsi
Alapillat

fás tónusok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc