Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Naomi Campbell - EDP

Márka: Naomi Campbell
A Naomi Campbell illat olyan nőknek készült, akik vágynak a függetlenségre és a sikerre. Ismerik a céljukat, amelyeket elakarnak érni,  ellenállhatatlan szexepil sugárzik belőlük, és szeretik ha… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Naomi Campbell illat olyan nőknek készült, akik vágynak a függetlenségre és a sikerre. Ismerik a céljukat, amelyeket elakarnak érni,  ellenállhatatlan szexepil sugárzik belőlük, és szeretik ha gondoskodnak róluk.

A magas, karcsú, egyedi, modern, erotikus és érzéki flakon  egy sima átlátszó üvegből készült. Elegáns fekete betűk díszítik a flakont, amelyet az egész világ ismer. A flakont egy gyönyörű, fényes bronz színű kúp alakú kupak zárja.
Az illat 1999-ben került a piacra.

Összetétel

fej

rózsabors, olasz bergamott, kaktusz, ánizs

szív

jázmin, magnólia, orchidea, fehér őszibarack

Alapillat

szantálfa, cédrus, vanília, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc