Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Prêt-à-Porter - EDT

Márka: Naomi Campbell
Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák. Ezzel illat jelzi a figyelemre méltó… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák. Ezzel illat jelzi a figyelemre méltó pályája modell Naomi Campbell, az ő felejthetetlen bájjal és eleganciával, mint az egyik legjobb modell minden időben. Üveges ad bizalmat, és egy egyedülálló aura a csillagok a divat.

Összetétel

fej

áfonya, bergamot, körte

szív

rózsa, ibolya, fehér pünkösdi rózsa

Alapillat

őszibarack, pacsuli, vanília Pannacotta

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc