Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rebelle - EDP

Márka: Rihanna
Rihanna bemutatja a második illata Rebelle. Az illat víz követi az illatot Reb´l Fleur, de több játékos és racier folytatódik, azonban megtartották elegancia. Ez egy virágos-gyümölcsös illat fűszeres… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Rihanna bemutatja a második illata Rebelle. Az illat víz követi az illatot Reb´l Fleur, de több játékos és racier folytatódik, azonban megtartották elegancia. Ez egy virágos-gyümölcsös illat fűszeres jegyek kávé, kakaó és a gyömbér.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

gyömbér, eper, szilva

szív

orchidea, kakaó, vaníliavirág

Alapillat

kávé, borostyán, pacsuli, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc