Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Roberto Cavalli 2012 - testápoló

Márka: Roberto Cavalli
Elbűvölő illata Roberto Cavalli létrehozott egy jól ismert parfumérka Louise Turner Givaudan. Roberto Cavalli illat kollekció ihlette tökéletes ívek egy érzéki nő. A hatalmas üveg flakon idézi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Elbűvölő illata Roberto Cavalli létrehozott egy jól ismert parfumérka Louise Turner Givaudan. Roberto Cavalli illat kollekció ihlette tökéletes ívek egy érzéki nő. A hatalmas üveg flakon idézi intenzitása és ereje karakter egyedül aroma. A palack koronázza egy arany sapka alakú tömítés Roberto Cavalli és szalaggal díszített tigris minta, amely arra utal, hogy egy tipikus motívumot Roberto Cavalli.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

rózsaszín bors

szív

narancsvirág

Alapillat

benzoin, tonkabab, vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc