Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rochas Man - EDT

Márka: Rochas
Férfi friss, keleties illat, hogy ünnepli eljegyzését tűz és a jég, csatlakozott a szigorú hagyomány és a modernitás teljes. Megüt, mint a villám két teljesen elütő hangok - levendula sűrű és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Férfi friss, keleties illat, hogy ünnepli eljegyzését tűz és a jég, csatlakozott a szigorú hagyomány és a modernitás teljes. Megüt, mint a villám két teljesen elütő hangok - levendula sűrű és intenzív illatú kávét. Lehetetlen ellenállni egy ilyen férfiasság! Ez jelképezi a keverési finomság és életenergia. Fokozatosan kialakuló első tavaszi virágok, mint a izgatott várakozás a közelgő párt.

Az illat 1999-ben indult.

Összetétel

fej

levendula, bergamot

szív

pézsma, jázmin, gyöngyvirág

Alapillat

szantálfa, ámbra, kávé, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc