Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Passenger For Women - EDP

Márka: S.T. Dupont
 A Dupont márka 2008-ban bemutatta a Passenger női illatot, ez egy virágos és gyümölcsös illat a nők számára, amely elvarázsolja Önt összetételével. A fő illatok közé tartozik a bergamott, mandarin,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

 A Dupont márka 2008-ban bemutatta a Passenger női illatot, ez egy virágos és gyümölcsös illat a nők számára, amely elvarázsolja Önt összetételével. A fő illatok közé tartozik a bergamott, mandarin, körte és fekete ribizli. A gyümölcsös alapillat lassan átalakul a virágos szívillatra, ahol a burgonya, a rózsa és a gardénia illatok rejtőznek. Az alapillata fás, az irisz és a pézsma keveréke. 

Összetétel

fej

bergamott, mandarin, körte, fekete ribizli

szív

burgonya, rózsa, gardenia

Alapillat

írisz, pézsma, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc