Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

F By Ferragamo Black - EDT

Ez az illat az ember karizmatikus személyiségével, érzékiségével és rejtélyével kapcsolható össze. Az illat nagyon elegáns és időtálló, és esti különleges alkalmakra készült. A F By Ferragamo Pour… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ez az illat az ember karizmatikus személyiségével, érzékiségével és rejtélyével kapcsolható össze. Az illat nagyon elegáns és időtálló, és esti különleges alkalmakra készült. A F By Ferragamo Pour Homme Black híres és nagyon elegáns férfi eszenciája. A gyönyörű és divatos F By Ferragamo Pour Homme Black illatot Silvie de France készítette. A flakon jellegzetes sötét piros aljjal jellegzetes és csillogó ezüst logó díszíti.

Az illat 2009-ben került a piacra.

Összetétel

fej
levendula, alma
szív
Madagaszkár bors, koriander
Alapillat
tonkabab, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc