Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

F By Ferragamo Pour Homme - EDT

Salvatore Ferragamo bemutatja az F By Ferragamo Pour Homme-ot - az izgalmas energiákkal teli férfi illatot.Telejen elvarázsol anélkül, hogy felkeltené a fogyelmet. Ellenállhatatlan érzékiséget és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Salvatore Ferragamo bemutatja az F By Ferragamo Pour Homme-ot - az izgalmas energiákkal teli férfi illatot.Telejen elvarázsol anélkül, hogy felkeltené a fogyelmet. Ellenállhatatlan érzékiséget és szenvedélyt sugároz. F Ferragamo Pour Homme a híres energiájú ember lényege. Ez egy fantasztikus szerető megtestesülése, aki teljes mértékben megtapasztalhatja a szeretetet anélkül, hogy megpróbálja elrejteni az érzéseit.

 

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

levendula, alma

szív

fekete bors Madagaszkárból

Alapillat

borostyán, bőr

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc