Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

F By Ferragamo Free Time - EDT

A F By Ferragamo Pour Homme Free Time ötvözi a Farragamo férfiak természetes eleganciáját a lezser csipetnyi világi jellegével. Az eredmény tökéletes férfi illat, amely irányítja az életet és csak a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A F By Ferragamo Pour Homme Free Time ötvözi a Farragamo férfiak természetes eleganciáját a lezser csipetnyi világi jellegével. Az eredmény tökéletes férfi illat, amely irányítja az életet és csak a jelenlétével, amely akárhol barátságos szellemet tud kelteni. A stílusa nagyon nem formális, mintha a mindennapok nem lennének tele kötelezettségekkel, hanem egy újabb kaland lenne. A tengerész kék pontosan illusztrálja szabad és egyidejűleg kifinomult életmódot.

A világoskék árnyalat ideálisan rögzíti a könnyedséget és kék  csík, amely körbe vonja az egész palackot kiemeli a frissesség érintését. A csík végén megjelenik egy fémlemez a Pour Home logójával megerősítve -  férfiasság jelképeként - a kollekció összetéveszthetetlen aláírása ként. A papír doboz szofisztikált fehér színben 100% Made in Italy. A felhasznált anyag az Erdei Tanács tanúsítványát hordozza. A doboz jobb oldala kék árnyalatban fokozza a frissesség érzetét. 

2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

gyömbér, citrom

szív

kardamom, rózsaszín bors

Alapillat

vetiver, pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc