Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bright Crystal Absolu - EDP TESZTER

Márka: Versace
A népszerű Bright Crystal Versace kiadás alapján a Bright Crystal Absolu intenzívebb változatát vezeti be azzal a reménységgel, hogy az eredeti kiadás rajongói örülni fognak. Donatella Versace… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A népszerű Bright Crystal Versace kiadás alapján a Bright Crystal Absolu intenzívebb változatát vezeti be azzal a reménységgel, hogy az eredeti kiadás rajongói örülni fognak. Donatella Versace kihangsúlyozza, hogy ez egy erősebb, tartósabb illat, amelynek összetétele élénk, szeretettel teli . A flakonja azonos alakú, de sötétebb, intenzívebb rózsaszín árnyalatot kapott.

Ez a parfümös víz 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

Yuzu, gránátalma

szív

magnólia, málna, pünkösdi rózsa, lótuszvirág

Alapillat

borostyán, pézsma, mahagóni fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc