Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Vanitas - EDP

Márka: Versace
Röpke pillanatra a szépség elfogott egy világos és csábító illat, provokáló mind az érzékek és a képzelet. Lebeg a levegőben, ő kitartó bája gyógyszerezést a szaglás, amely annak elkészültekor egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Röpke pillanatra a szépség elfogott egy világos és csábító illat, provokáló mind az érzékek és a képzelet. Lebeg a levegőben, ő kitartó bája gyógyszerezést a szaglás, amely annak elkészültekor egy szép valóság. Van egy teljesen új része a női ego - a legigazibb, megtestesült a parfümöt. Van Vanitas! Vanitas - valódi kapcsolat kiválasztott elem és kombinálhatók hangsúlyozva azok tökéletes harmóniában. Izgalmasan gazdag és érzéki tiare virág támogatja, és felemelt hangon mész és a frézia és terítette érzéki ékezetes cédrus és tonkabab.

A doboz tele arannyal díszített, borostyán levél motívum ismét hűen kiemeli a szokatlan alakú palack. Modern megfelel a klasszikus keresztül a kontraszt a matt és fényes arany. Kiálló fényes fekete logo közepén a doboz, a csomagolás egy csipetnyi szín elegáns energia női lélek. Finom vonalak fényes arany fém ami arra utal, meztelen női váll. Felett átívelő átlátszó üveg palack alján, ami lágyabbá kapott tervezési idézi csábítás és nőies. Austere átlátszó kupakkal díszített fényes arany fém sávban vésett a borostyán levelek, mivel ez válik szinte egy műalkotás.

Úgy indult 2011-ben.

Összetétel

fej

lime

szív

frézia, virág tiare

Alapillat

cédrusfa, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc