Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Versense - EDT

Márka: Versace
A frissesség és az érzékiség. Versense egy  tökéletes kapcsolata a frissességnek és az érzékiségnek. Maga az illat a frisseség ünnepét jelenti, amelyet a természeti elemek ereje ihlette. Olyan… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A frissesség és az érzékiség.

Versense egy  tökéletes kapcsolata a frissességnek és az érzékiségnek. Maga az illat a frisseség ünnepét jelenti, amelyet a természeti elemek ereje ihlette. Olyan csábító nőnek tervezték, aki készen áll arra, hogy  mindent kipróbáljon az életben.
Az illat 2009-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, füge

szív

jázmin, kardamom, liliom

Alapillat

szantálfa, pézsma, cédrusfa, olajfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc