Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Wish - EDP

Márka: Chopard Kód: pCO002
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Hullócsillag! Kívánj valamit! Az ókori görögök úgy tartották, hogy a gyémánt tulajdonképpen a földre hullott csillagpor. Ez a mítosz ihlette meg a Chopard-ot, amely megalkotta ezt az egyeti illatot. Egy parfüm romantikus nőknek, akik szeretik a misztikus dolgokat.

Összetétel

fej

akácia

szív

jerikói lonc

Alapillat

fekete ibolya

Produkt je také v sekcích

Márka: Chopard

Chopard már évek óta az egyik legnagyobb presztízsű vállalat hosszú hagyománya termelő luxus ékszerek, órák és parfümök, természetesen. A cég alapítása 1860-ban Sonvilier a svájci Jura Louis-Ulysse Chopard mint egy kis gyár a termelés zsebóra és precíziós időmérő a svájci vasút. Chopard hamarosan bevezetett számos parfümök vált a kivételes ékszerek, amelyek rendszeres része dísztárgyak hírességek a Cannes-i Filmfesztiválon. Parfüm Chopard felelnek meg a minőségi, luxus és exkluzivitás. Legyen Túlóra és egyedi parfüm Chopard !

Chopard
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc