Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Készüljön fel a Szent Bálint napra. Merítsen inspirációt a Valentin-napi ajánlatainkból, melyek biztosan elnyerik minden hölgy tetszését.

Egy romantikus ajándék többet elmond szerelmének, mint ezer szó...

 

 

1. A megfelelő hangulathoz

Gyertyafényes vacsora - ez egy tökéletes, meghitt hangulat. A Woodwick gyertya különleges, égő fa pattogására emlékeztető egyedülálló kanócának hangja tovább fokozza a romantikus hangulatot.

 

2. Saját ékszer

Ajándékozzon szerelmének egy olyan ékszert, melyet tetszésének megfelelően variálhat. Az első medált válassza ki Ön, lepje meg egy szerelmet szimbolizáló medállal. Minden egyes medál emlékeztetni fogja az élet felejthetetlen pillanataira.

 

3. Érzéki illat

Válasszon számára egy érzéki illatot, éreztesse vele, hogy Ő az Ön istennője. A jól megválasztott illat tökéletesen kiegészítheti az öltözéket, és kihangsúlyozza viselőjének szexepilét.

 

5. Legjobb időszak a szerelemre

Talán csak egy Valentin nap, de talán egyben egy nagyszerű alkalom is, hogy szíve választottját valóban meglepje. A Rosefield ajándék szett megmutatja, milyen nagyszerű az ízlése.

 

6. Egy vörös darab a ruhatárába

Legyen az akár egy vörös sál, egy pulóver, vagy egy vörös kézitáska, amelyet magával vihet a következő randevúra. Az egy egyértelmű üzenet számára. Minden hölgy, ugyanis tudja, hogy a vörös a szerelem és a szenvedély színe.

 

7. Romantikus fürdőzés

A hölgyek szeretik a kényeztetést. Lepje meg választottját egy egyedülálló élménnyel, egy illatos habfürdővel, gyertyafénnyel és egy pohár pezsgővel. Mindez tökéletesen ellazít és felébreszti az érzékeket. Talán még egy közös fürdőzés is lehet belőle. :-) 

 

8. Karkötő, mint a szerelem szimbóluma

Mi emlékezteti szíve választottját az Ön szerelmére? Hát persze, hogy egy tökéletes ékszer a csuklóján. Ha a Brosway ékszert választja, akkor a megfelelő méret miatt sem kell aggódnia.

 

9. SÉdes csábítás

Szerezzen örömet párjának egy luxus fehérneművel… A trendi, fekete színű bralette melltartó egyértelmű választás. És mellesleg, azt is megmutatja, hogy ismeri a női fehérneműk sejtelmes világát. :-)

 

10. Az Ön luxus meglepetése

Az intim élet színesítéséhez mindig megfelelő a pillanat. Egy közös titok, amely lehetővé teszi, hogy még közelebbről megismerjék egymást. Fedezzék fel együtt a gyönyör új dimenzióját és a Valentin nap biztosan nem ér véget a vacsoránál… 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc