Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A Way For Him - EDT

Márka: Trussardi
Trussardi A Way For him egy friss, keleti fás illat férfiaknak. 2014-ben indult az illat Alexandra Kosinski parfümje. Egy Út Vagyis felébreszti a szenvedélyt egy emberben, friss, fás keleti illattal,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Trussardi A Way For him egy friss, keleti fás illat férfiaknak. 2014-ben indult az illat Alexandra Kosinski parfümje. Egy Út Vagyis felébreszti a szenvedélyt egy emberben, friss, fás keleti illattal, gyümölcsös ízzel. Az alapja a grapefruit, citrom és bergamott. A friss közepes tónusok a nyírfa és a zöld alma. Alapja a nemes fafajták, a pacsuli és a finom vanília.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, grapefruit

szív

tengeri nyír, alma

Alapillat

pacsuli, fás hang, finom vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc