Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bentley For Men - EDT TESZTER

Márka: Bentley
Bentley For Men keleti, fűszeres illat férfiaknak. Az illat babérlevél, bergamott és fekete bors illatjegyeivel nyílik meg. A  fa tónusai, rum, fahéj és zsálya keveréke rejtőzik a szívillatban. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Bentley For Men keleti, fűszeres illat férfiaknak. Az illat babérlevél, bergamott és fekete bors illatjegyeivel nyílik meg. A  fa tónusai, rum, fahéj és zsálya keveréke rejtőzik a szívillatban. Az alapillatban megjelenik a pacsuli, cédrusfa, benzion, bőr.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

babérlevél, bergamot, bors

szív

fás, rum, fahéj, zsálya

Alapillat

pacsuli, cédrus, benzoin, bőr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc