Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Nuit Pour Femme - tusfürdő 

Márka: Hugo Boss
A Boss Nuit Pour Femme egy kifinomult női illat, amelyet először 2012-ben mutatta be. Ezt az illatot egy legendás női stílus ihlette - mégpedig a fekete koktélruha és a magabiztosság, amellyel a nők… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Boss Nuit Pour Femme egy kifinomult női illat, amelyet először 2012-ben mutatta be. Ezt az illatot egy legendás női stílus ihlette - mégpedig a fekete koktélruha és a magabiztosság, amellyel a nők csábítanak. Ez a virágos illatkompozíció csillogó akkordokkal kiegészítve  tökéletes kiegészítője lesz a rövid fekete ruhának, amely a viselőjének felemelő érzést, magabiztosságot kölcsönöz. 

Összetétel

fej

őszibarack, aldehidek

szív

jázmin, ibolya, fehér virágok

Alapillat

zuzmó, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc