Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Brit Rhythm - EDT

Márka: Burberry
A Brit Rhytm a Burberry márkától egy fás férfi illat. Dominique Ropion, Anne Flipo és Olivier Polge segített az egyedülálló, keleti illat kialakításában. Az illat elején a bazsalikom, a verbena, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Brit Rhytm a Burberry márkától egy fás férfi illat. Dominique Ropion, Anne Flipo és Olivier Polge segített az egyedülálló, keleti illat kialakításában. Az illat elején a bazsalikom, a verbena, a boróka és a kardamon fűszerjegyei jelennek meg. A szívillat pacsuli és puha bőrbe csomagolt styrax keveréke. Végül a finom cédrusfa, az éles tömjén és a keleti tonkabab domináns akkordjai bontakoznak ki.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bazsalikom, verbéna, boróka, kardamom

szív

bőr, pacsuli, styrax

Alapillat

cédrusfa, tömjén, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc